SVR-logologo-svrcamping

front-boven

CampingWiFi-logo

camping 1Button-fotos

Button-tarieven

 

 

 

 

 

Eind 70'er jaren zijn we naast de kampeerboerderij ook een mini-camping begonnen. Er zijn 3 veldjes met ruim 20 plaatsen. Kamperen aan de bosrand of met zicht op de dierenweide, het is mogelijk. Je loopt vanaf de camping zó het bos in. Het sanitair is goed verzorgd en wordt dagelijks schoongemaakt. Er zijn totaal 4 douches, een afgesloten wasgelegenheid met warm en koud water en 6 toiletten. Er is binnen en buiten een aanrecht om af te wassen. Ook staat er een wasmachine en centrifuge ter beschikking en er is een plaats om het chemisch toilet te legen.
Er ligt een map met wandel- en fietsroutes die u kunt gebruiken. 

De camping is mede door de ligging (aan de bosrand en 200 meter vanaf de doorgaande weg) en de vele dieren heel kindvriendelijk.

In de loop der jaren is gebleken dat de combinatie camping/kampeerboerderij heel goed gaat. Het sanitair is gescheiden van elkaar en voor de gasten uit de kampeerboerderij zijn er eigen sportvelden. De gasten op onze camping vinden het gezellig dat er gesport en gespeeld wordt door de jeugd uit de kampeerboerderij, en dat er 's avonds gezongen wordt bij het kampvuur.

Er is een weide aanwezig, dus een paard of pony kan worden meegenomen. Ook vakantiegangers met een huifkar zijn bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk zijn campers ook van harte welkom op onze camping.

Echte bakker Poelstra uit Schoonoord brengt op bestelling iedere ochtend (ma-zat) vers brood. Bestellijsten liggen klaar bij het folderrek. Ook staat er een rek met de dagelijkse krant.

Afgelopen winter zijn de plaatsen op de camping vergroot en omzoomd met laurier. De waterkraan is verplaatst en er zijn 3 lantaarnpalen geplaatst. Ook op het kleine campingveld is een waterkraan en een lantaarnpaal geplaatst. Zie ook onze facebook pagina.  

 

 

 

Accomodaties

Camping

Omgeving

De Riegheide

Kampeerboerderij

Tarieven

Huisregels

Fotoalbum

Over de camping

Tarieven

Fotoalbum

 

Uitstapjes

 

 

  

Frank en Rianne van der Velde
Slenerweg 85
7848 AG Schoonoord (Dr)
Tel.nr. 0591 381483
info@deriegheide.nl

WiFi-logo

Ellert en Brammert

 

De Legende

 

 

Links

 

Webdesign: dvhp.nl