Kampeerboerderij de Riegheide - S.V.R. Camping en Kampeerboerderij De Riegheide

De kampeerboerderij

De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.

Bij ieder gebouw is er ruimte om bij mooi weer buiten te zitten en vanuit ieder gebouw loop je zo het bos in voor een bosspel, hutten bouwen of een speurtocht. In en rondom de gebouwen is er volop ruimte voor zowel een mooi weer als een slecht weer programma. Er zijn 2 grote sportvelden met voetbaldoelen en volleybalnetten en er is een kampvuurplaats.

De kampeerboerderij is op basis van zelfverzorging. Iedere keuken bevat pannen en opscheplepels etc, maar bord, kop en bestek moet zelf meegenomen worden. Matrassen zijn aanwezig, maar  een slaapzak, kussen en hoeslaken (verplicht) moet worden meegenomen.

Groepsaccommodaties

Ellert

Kampeerboerderij en groepsaccomodatie Ellert Drenthe
Voor groepen van 50 - 85 personen

Ellert is de grootste accommodatie op ons terrein. Er is een keuken met voorraadkelder (2x koelvrieskast), een zithoek, een grote recreatiezaal met podium en 2 grote slaapzalen. 

Brammert

Kampeerboerderij Brammert
Voor groepen van 30 - 50 personen

De Brammert heeft een recreatiezaal met podium en zithoek en een keuken met koelvrieskast. Beneden is een slaapkamertje voor 3 personen en er zijn 2 douches en 2 toiletten.

Marieke

Kampeerboederij en groepsaccomodatie Marieke
Voor groepen tot 25 personen

Marieke is onze kleinste accommodatie. Beneden is een keuken met koel-vrieskast, een recreatiezaal en 2 toiletten. Het hele gebouw kan worden verwarmd, dus ook geschikt voor de wintermaanden.

Luchtfoto's

Image
Image

S.V.R Camping & Kampeerboerderij
De Riegheide

Fam. van der Velde
Slenerweg 85
7848 AG Schoonoord (Drenthe)
Tel: 0591-381483
info@deriegheide.nl

home footer