Groepsaccommodatie de Ellert - S.V.R. Camping en Kampeerboerderij De Riegheide
Kampeerboerderij Ellert
Kampeerboerderij Ellert
Kampeerboerderij Ellert

Accommodatie Ellert

Ellert is het grootste gebouw, geschikt voor groepen van 50 tot 85 personen.
Er is een keuken met voorraadkelder (2x koelvrieskast) , een zithoek, een grote recreatiezaal met podium en 2 grote slaapzalen.

Op de slaapzaal beneden kunnen 34 personen slapen. De slaapzaal boven heeft ruimte voor 43 personen en er is boven nog een kamertje voor 8 personen. Boven bij de slaapzaal zijn 2 douches en 2 toiletten. Beneden bij de slaapzaal zijn 3 douches en een wc. Bij de recreatiezaal zijn nog 4 toiletten. 

Zelfverzorgend

De kampeerboerderij is op basis van zelfverzorging. Iedere keuken bevat pannen en opscheplepels etc, maar bord, kop en bestek moet zelf meegenomen worden. Matrassen zijn aanwezig, maar  een slaapzak, kussen en hoeslaken (verplicht) moet worden meegenomen.

Tarieven Ellert 2024

- Groepen tot 50 personen: € 650,00,- per nacht. 
- Iedere extra persoon: € 11,50 per nacht.
De Ellert wordt voor minimaal 2 nachten verhuurd.  

Bijkomende kosten zijn:
- Toeristenbelasting á € 1,35 p.p.p.n.
- Kosten eindschoonmaak á € 110,00.

Groepen die langer dan 4 nachten verblijven, betalen € 125,00 voor de eindschoonmaak. De eindschoonmaak wordt altijd door ons gedaan.

Studenten- en vriendengroepen betalen € 16,50 per persoon per nacht met een minimum van € 825,00 per nacht (incl. toeristenbelasting) en we rekenen andere tarieven voor afvalstofheffing en eindschoonmaak.
 
Voor groepen met meer dan 85 personen kunnen meerdere gebouwen worden gehuurd. 
De accommodatie is tijdens de wintermaanden gesloten.

Huisregels

Bekijk hier de huisregels voor onze kampeerboerderij.

Brood bestellen

Vers brood kan iedere ochtend door brood en banketbakkerij Puur Ambacht worden gebracht. (ma-zat). Weekendgroepen die op vrijdag na 18.00 arriveren kunnen alvast via e-mail naar info@deriegheide.nl brood bestellen. Uw bestelling moet uiterlijk voor 18.00 op de dag van aankomst bij ons binnen zijn. Groepen die door de week bij ons arriveren hoeven niet via deze site te bestellen, hiervoor is een bestelformulier op te halen bij de receptie.

Fotoalbum Ellert

S.V.R Camping & Kampeerboerderij
De Riegheide

Fam. van der Velde
Slenerweg 85
7848 AG Schoonoord (Drenthe)
Tel: 0591-381483
info@deriegheide.nl

home footer